ОСТАННІ НОВИНИ

Леонід Гусін: «Андрій живий, допоки його пам’ятають»

|

Тренер з легкоатлетики, батько загиблого футболіста Андрія Гусіна розповів про початок та розвиток футбольної кар’єри сина, про його характер та працьовитість:

17
На фото Леонід Гусін із дружиною

«Спершу Андрій займався легкою атлетикою, адже ми з жінкою – тренери з легкої атлетики. Футболом Андрій почав займатися з 9-ого класу. Першим його тренером був Андрій Карімов, з яким ми часто сперечалися. Я вважав, що потрібно ще трішки «додати», а Карімов казав: «Не чіпай його, він нормально розвивається».

Першим професійним клубом для Андрія стали львівські «Карпати», за які він вдало дебютував, забивши два голи тернопільській «Ниві».

Спочатку тренери ставили Андрія у напад, адже він мав хорошу швидкість, фізичні дані. Технічна підготовка в нього не була сильною, але він компенсував її своєю працездатністю.

У 93-ому Андрій зламав ногу. Лікарі сказали, що він не зможе навіть нормально ходити, бо в нього «розм’якшення кістки». Лікування тривало півтора року. За весь цей час в Андрія не виникало жодних сумнівів, що він повернеться у великий футбол. Він був дуже цілеспрямований.

Також він довго пробув у «Динамо-2», навіть не маючи шансу потрапити в основу першої команди. Проте і в цій ситуації Андрій не розкисав і продовжував наполегливо працювати. З характером у Андрія було все гаразд, він завжди знав, чого хоче досягнути.

Я хочу нагадати людям, що був такий футболіст, хочу щороку в честь нього проводити матчі та дитячі турніри. Людина жива, допоки її пам’ятають. Я вважаю, що Андрій був видатним футболістом та заслуговує на пам’ять».

Джерело фото: ZIK

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *