ОСТАННІ НОВИНИ

Український Vogue видаватиме медіа-холдинг Ахметова

|

Vogue в Україні буде випускатися Медіа Групою Україна за ліцензійною угодою Condé Nast International. Про це сказано в прес-релізі компанії, пише Українська правда.

вог

«Сьогодні ми раді оголосити, що Медіа Група Україна підписала ліцензійну угоду з Condé Nast, згідно з якою ми будемо видавати журнал Vogue Україна. Для нас велика честь і відповідальність стати бізнес-партнером всесвітньо відомого видавничого дому Condé Nast і розвивати в Україні настільки сильний бренд, як Vogue», – зазначив голова наглядової ради Медіа Група Україна Олександр Барінов.

За його словами, український медіаринок, як і економіка в цілому, зараз переживає дуже непрості часи. Однак незважаючи ні на що «ми віримо в його майбутнє, і наша інвестиція – тому пряме підтвердження».

«Місія Vogue відображати в моді культуру і світ, який нас оточує, тому наша команда завжди створювала особливий журнал – журнал з українським характером, з українськими героями і колоритом. Наша мета залишається колишньою – бути виданням №1 про моду і красу», – заявила головний редактор журналу Vogue Маша Цуканова.

Нагадаємо, з 2013 року права на видання Vogue в Україні належали “ВЕТЕК-медіа” олігарха Сергія Курченко.

Фото: segodnya.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *