ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові затримали ґвалтівника, що вполював свою жертву у маршрутці

|

У Львові зловмиснику, котрого підозрюють у зґвалтуванні 27-річної жінки, загрожує до п’яти  років позбавлення волі. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУМВС України у Львівській області.

гвалтівник

У Франківський райвідділ міліції, 26 серпня опівночі звернулась 27-річна львів’янка. Жінка повідомила, що кілька годин тому на вулиці Стрийській її зґвалтував невідомий чоловік.

Як встановили правоохоронці, нападник та його жертва їхали з центру міста на вулицю Стрийську у одному маршрутному автобусі. Після того як жінка вийшла на зупинці, зловмисник пішов слідом за нею. Дочекавшись моменту, коли поруч не було перехожих, чоловік напав на жінку та, погрожуючи фізичною розправою, змусив піти з ним до найближчих зелених насаджень, де зґвалтував її.

Правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 40-річний львів’янин, котрий раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за зґвалтування та крадіжки.

Минулого тижня працівники міліції затримали зловмисника. Жертва опізнала свого кривдника.

Правоохоронці оголосили затриманому про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст.152 (зґвалтування) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років.

Суд обрав для підозрюваного міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Працівники міліції перевіряють причетність підозрюваного до скоєння інших злочинів. Триває слідство.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *