ОСТАННІ НОВИНИ

«ROCK-H» дав концерт у Львові на підтримку неповносправних дітей

|

У суботу, 3 жовтня, вперше на великій сцені театру ім.Марії Заньковецької відбувся благодійний концерт «ROCK-H та ДРУЗІ дітям «Джерела».  Про це повідомили організатори.

unnamed (5)

Відомий закарпатський рок-гурт ROCK-H разом з відомими виконавцями — Олександром Божиком, Віктором Винником, Олесею Киричук та Іваном Пилипцем виступали на підтримку Навчально-реабілітаційного центру «Джерело». Усі зібрані кошти від продажу квитків будуть використані на забезпечення щоденних програм для дітей та молоді з особливими потребами Навчально-реабілітаційного центру «Джерело». Це був завершальний захід VIII Екуменічного соціального тижня «Освіта задля змін: духовність та інновації».

unnamed (6)

Учасники концерту мали нагоду насолодитись запальною музикою, піснями гурту на закарапатській говірці з елементами фольклору під супровід фортепіанно та гітар. Родзинкою заходу став годинний виступ «Рокаш-Оркестру». Це музичний колектив, що об’єднав переможців телешоу «Загудеме в’єдно». Разом з цим музичним колективом на сцені виступив лідер рок-гурту «Мері» Віктор Винник та скрипаль-віртуоз Олександр Божик.

unnamed (4)

Друга частина благодійного концерту розпочалася з виходу на сцену традиційного складу гурту  «ROCK-H». До них доєднались Олеся Киричук  та Іван Пилипець, які виконали кілька пісень разом з гуртом  «ROCK-H».

Благодійний концерт завершився піснею «Гості», яку спільно заспівали учасники гурту ROCK-H з дітьми «Джерела».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *