ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині визначили переможців особисто-командних змагань з шахів

|

Визначили переможців обласних комплексних Ігор Львівщини 2015 року з шахів. Про це Львівському порталу повідомили в прес-службі Львівської ОДА.

unnamed

У місті Новояворівськ 4 жовтня завершилися особисто-командні змагання з шахів у рамках обласних комплексних змагань, присвячених Року Андрея та Климентія Шептицьких, за програмою: ХХІV спортивних Ігор Львівщини, VІІІ обласних ігор ветеранів спорту та змагань серед людей з інвалідністю.

Загалом у змаганнях взяли участь 10 збірних команд з таких районів області: Городоцький, Жидачівський, Стрийський, Сокальський, Пустомитівський, Яворівський, Турківський, Жовківський, Миколаївський, Самбірський та 4 команди з міст обласного значення – м. Новий Розділ, м. Самбір, м. Червоноград, м. Стрий. Відтак у категорії «Дорослі» змагалися 14 команд, у категорії «Ветерани» – 13 команд та 4 команди в категорії осіб з інвалідністю.

Категорію людей з інвалідністю представляли 4 команди, а саме 2 команди з м. Львова (з ураженням слуху та зору), команда з м. Новий Розділ та команда з Жовківського району.

Переможців та призерів змагань нагороджено грамотами, медалями та кубками від ЛОЦ ФЗН «Спорт для всіх» та КЗ ЛОР «Львівський регіональний центр з фізичної культури та спорту інвалідів «Інваспорт».

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *