ОСТАННІ НОВИНИ

Як львівські поліцейські врятували бездомного пса

|

Патрульна поліція Львова врятувала вівчарку, яка попала під колеса авто. Про це на повідомила спільнота ЛКП «Лев» на своїй сторінці у Facebook.

11218812_1641267792797697_3916616945673197575_n

«Маємо безпрецедентну новину. Ще кілька місяців тому ми не могли б собі навіть таке уявити. А зараз можемо констатувати: ставлення до безпритульних собак у нашому місті змінюється на краще!», – зазначили у ЛКП «Лев».

За словами активістів, учора автівка збила собаку і на місце події прибула Патрульна поліція Львова.

«Поліцейські не лише поінформували нас про постраждалу в ДТП тварину, але й негайно привезли її до нас. Це дало змогу швидко надати невідкладну допомогу собаці. Ми одразу ж доправили тварину на рентген, де встановили діагноз: вивих кульшового суглобу, перелом гомілки та три тріщини тазу», – наголосили у повідомленні. І додали, що наразі розшукують хазяїна собаки, якщо такого нема, то для пса найдуть нового господаря.

«Поліція привезла собаку до нас з власної ініціативи, і за це їм велика подяка. Ми бачимо, як відбулася зміна підходів на глибинному рівні, як нові люди у цій структурі починають діяти з позиції добра. І це, перш за все, збільшує довіру до них. ЛКП «Лев» сподівається, що надалі ми будемо партнерами у допомозі безпритульним тваринам у місті!», – сказав директор ЛКП «Лев» Олег Мацех.

Фото: ЛКП «Лев»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *