ОСТАННІ НОВИНИ

У всіх районах Львова відкриють центри надання адміністративних послуг

|

На пленарному засіданні Львівської міської ради, яке відбулось 30 вересня, прийнято позитивне рішення щодо надання адміністративно-господарському управлінню нежитлових приміщень на проспекті Червоної Калини, 72-а та на вул. Генерала Чупринки, 85. У цих приміщеннях планується відкриття районних центрів надання адміністративних послуг. Для покращення умов обслуговування мешканців такі центри планують відкрити у всіх районах міста. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі міськ ради.

центр адмінпослуг

Нагадаємо, що на попередніх пленарних засіданнях прийнято також позитивні рішення щодо надання нежитлових приміщень для Центру надання адміністративних послуг Львова у Залізничному та Личаківському районах. Так, управління комунальної власності вже уклало договори оренди на нежитлові приміщення, що на вулицях І. Виговського, 32 та Левицького, 67.

Це, перш за все, буде зручно для мешканців міста Львова. Адже відкриття нових офісів ЦНАП дозволить усім охочим комфортно та вигідно отримати консультацію, звернутись із відповідною заявою для отримання будь-якої послуги, що надає Львівська міська рада.

Фото: procherk.info

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *