ОСТАННІ НОВИНИ

«Шахтар» запустив у Львові проект «Давай, грай!»

|

Вчора гравці футбольного клубу «Шахтар» В’ячеслав Шевчук та Максим Малишев відвідали перше тренування учасників проекту «Давай, грай!», який стартував і у Львові. Відомі гравці донеччан зіграли з хлопцями у футбол і провели майстер-клас з відбору м’яча. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ФК «Шахтар».

250793__max_gal

250792__max_gal
«Ми приїхали сюди не просто постояти на місці, а показати дітям, що займатися футболом – це серйозно. Ми з Максимом опинилися в різних командах, а оскільки я не люблю поразок, грали на перемогу. Сьогодні довелося побігати. Люблю атакуючий футбол, тому відразу сказав своїм хлопцям, щоб вони йшли вперед забирали м’яч і забивали! Виходить, сьогодні був у ролі наставника. У майбутньому хочу бути тренером, радію, що сьогодні отримав досвід», – розповів В’ячеслав Шевчук.

250789__max_gal

250787__max_gal

Інший гравець «гірників» Максим Малишев був присутній на такому занятті вперше. І так увійшов в азарт, що півзахисника «Шахтаря» його юна команда не відпускала майже годину.

«Гарний захід, отримав величезне задоволення! Такі поїздки дозволяють трохи відволіктися від матчів і тренувань. Емоції тільки позитивні. Сам був таким же маленьким, так само грав і радів, коли приходили хлопці з «Шахтаря». Хотів би іще не одного разу зустрітися з хлопчаками в межах цієї програми», –  розповів Максим Малишев.

250786__max_gal

250783__max_gal

Після закінчення тренування футболісти подарували дітям квитки на поєдинок «Шахтар» – «Чорноморець», який відбудеться в суботу на «Арені Львів». Не обійшлося без автографів і фото з усіма бажаючими.

Нагадаємо, мета проекту «Давай, грай!» – розвиток любительського дитячого футболу і створення максимально комфортних умов усім бажаючим займатися цим видом спорту. У Донецьку він уже кілька років користується великою популярністю. На батьківщині «Шахтаря» щодня футболом займаються понад 200 дітей віком від 7 до 12 років, а також регулярно проводяться змагання між командами. На першому тренуванні у Львові були присутні 40 дітей.

250784__max_gal

250780__max_gal

250779__max_gal

Фото: ФК “Шахтар”

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *