ОСТАННІ НОВИНИ

Парк культури запрошує львів’ян поплавати у кукурудзі

|

У суботу, 17 жовтня, з 14.00 год. до 21.00 год. у Парку культури вдруге відбудеться Осінній пікнік, на якому окрім ласування смаколиками та участі в майстер-класах, відвідувачі зможуть «поплавати» у кукурудзяному басейні. Про це Львівському порталу повідомили організатори.

ПК

Свято відбудеться на площі біля центрального входу у парк (біля арки).

Зокрема відвідувачі матимуть змогу навчитися робити осінні декорації та прикраси, будувати гарбузову вежу, вирізати фігурки на гарбузах тощо. Хто любить більше спостерігати ніж брати активну участь, зможе насолодитися видовищною стрільбою з лука та фаєр-шоу. А для тих, хто любить підшуковувати для себе щось новеньке чекатиме імпровізована барахолка. Також гостей свята вчитимуть танцювати просто неба та проведуть групові заняття з живопису.

«Осінній пікнік – це не просто свято їжі. Це певна атмосфера, культура відпочинку та проведення часу з близькими. Саме тому ми дуже багато зусиль вкладаємо у декорації, програму та нестандартні забави для наших відвідувачів», – наголосила менеджер проектів Парку культури, Оксана Наконечна.

Родзинкою цьогорічного Осіннього пікніку стане великий басейн із кукурудзяним зерном для малечі та дорослих, який організує генеральний партнер свята.

Завершиться свято традиційним вечором коротких побачень.

Нагадаємо, що минулого року Осінній пікнік відвідало понад 5 тис. гостей. Цього року організатори очікують вдвічі більше відвідувачів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *