ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині німецькі прикордонники ділились досвідом з українськими колегами

|

Сьогодні, 2 жовтня, у Львівському прикордонному загоні завершився експертно-практичний  тренінг для інспекторського складу прикордонного контролю, який проходив протягом трьох діб на базі  відділу прикордонної служби «Рава-Руська». Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі Держприкордонслужби України.

DSC_8860

До навчання особового складу прикордонного відомства долучалися експерти Федеральної поліції ФРН Беате Аугустін та Томас Таксахер, які ділилися своїм досвідом з українськими правоохоронцями.

В рамках тренінгу за напрямком «Прикордонний контроль: робота з паспортними та іншими документами, їхні захисні особливості» особлива увага приділялася організації та здійсненню прикордонного контролю за процедурами першої та другої лінії на кордонах ЄС. Також  відпрацьовувалися практичні вправи з виявлення «самозванців» з чужими документами, виявлення загрозливих категорій осіб на кордоні та їх ідентифікація за зовнішніми ознаками,  враховуючи досвід Федеральної поліції Німеччини.

DSC_8917

Експерт Федеральної поліції ФРН Томас Таксахер відмітив високу професійну підготовку контролерського складу Львівського прикордонного загону та зауважив що правоохоронцям ФРН є також чому повчитися. Підсумком тренінгу стало контрольне тестування, яке всі склали на відмінно.

DSC_8926

Фото: Держприкордонслужба

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *