«МММ» двічі «розвела» львів’янина на 240 тисяч

|

Львів’янина повторно ошукали зо допомогою «фінансової піраміди». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУМВС у Львівській області.

mmm

До Залізничного райвідділу міліції 30 вересня звернувся 27-річний львів’янин, який став жертвою шахрайства і втратив майже 40 тисяч гривень.

Чоловік повідомив, що напередодні до нього зателефонував невідомий і представився працівником податкової інспекції. Далі у розмові незнайомець зачепив болючу для потерпілого тему. Кілька років тому заявник повірив у великі прибутки, які начебто можна отримати, ставши учасником фінансової «піраміди». І довірив понад 200 тисяч гривень АТ «МММ» – українському проекту Сергія Мавроді.

Незнайомець знав не тільки суму, що вклав заявник у «МММ». Він повідомив чимало іншої інформації, яка носила переважно конфіденційний характер і була доступна обмеженому колу людей. Співрозмовник сказав також, що зараз займається питаннями, дотичними до Фонду гарантування вкладів фізичних осіб і може зарадити проблемі з «МММ». Та якщо чоловік хоче повернути кошти, то має сплатити 15% від загальної суми вкладу.

«Обізнаність незнайомця зіграла свою роль. Чоловік погодився внести 39 400 гривень на рахунок, номер якого продиктував псевдо-податківець. І тільки тоді, як зробив це, зрозумів, що вдруге потерпів від шахраїв», – повідомили правоохоронці.

Зловмисник вже розшукується.

За подібне шахрайство невідомому загрожує позбавлення волі на строк до трьох років.

Фото : Соціальні мережі

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *