ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові стартує показ першого українського фантастичного фільму

|

У Львові сьогодні, 1 жовтня, стартує показ першого фільму-фантастики «Загублене місто», передає кореспондент Львівського порталу.

загублене місто

Кіно зняли ще у 2012 році, та лише сьогодні його зможуть побачити глядачі у 23 містах України. За словами Андрія Джеджули, що зіграв у фільмі головну роль, для українського стрічки – це дуже непоганий результат.

«Фільм показують у 71 одному кінотеатрі по всій Україні. Це чудовий результат як для українського продукту», – сказав він на прес-конференції у кінотеатрі “Планета кіно” (ТРК Форум).

IMG_9872

Події фільму розгортаються навколо техногенної катастрофи, яка знищила ціле місто і перенесла його жителів у паралельний вимір. У цьому вимірі життя виглядає абсолютно інакше: все стало передбачуваним, і людина навчилася бачити своє майбутнє. Коли троє головних героїв знаходять можливість  перейти у цю реальність, то надіяться, що зможуть та лишитися назавжди. Втім, дуже скоро вони починають розуміти, що знання не завжди краще від незнання, і що майбутнє все-таки залежить від людини, а не від долі…

Цікаво, що «Загублене місто» знімали у різних куточках України, зокрема, на Львівщині – в місті Стебник.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *