ОСТАННІ НОВИНИ

Синютка просить підприємців Львівщини розмитнюватись на території області  

|

Голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка зустрівся з представниками бізнесу, підприємства яких зареєстровані на території Львівщини та сплачують митні платежі поза її межами. За попередніми підрахунками, ця сума становить близько 100 мільйонів гривень в місяць. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОДА.

митниця ckp.in.ua

На переконання Олега Синютки, значна частина згаданих коштів могла б залишитися на території області і в подальшому скеровуватись на дорожню інфраструктуру.

«Ми зацікавлені, щоб понадпланові платежі від митних зборів на території Львівщини надходили сьогодні. Це дасть змогу вже цього року зробити ті автомобільні дороги, на ремонт яких закон дозволяє скеровувати 50 відсотків від перевиконання надходжень, отриманих на митниці. Зокрема, йдеться про напрямок Львів-Радехів-Луцьк, Сколе-Славське, Сколе-Чоп. Якщо у підприємців на митниці продовжуватимуть вимагати хабарі, то на такі факти будуть жорстко реагувати правоохоронні органи. Адже боротьба з корупцією є основним пріоритетом на Львівщині, – зазначив Олег Синютка.

У підсумку розмови із підприємцями, керівник області доручив начальникові Львівської митниці ДФС Левкові Прокіпчуку сприяти місцевому бізнесу у розмитненні товарів, аби максимально скоротити час здійснення митного оформлення товарів.

Фото: ckp.in.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *