ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий та Синютка чоломкаються на фуршеті з російським бізнесом – бойкотний рух

|

Економічний бойкотний рух приголомшений братанням і фуршетм з «окупантами» мера Львова Андрія Садового, голови Львівської обласної державної Адміністрації Олега Синютки, та начальника головного управління Державної фіскальної служби у Львівській області Ігоря Кондро. Про це йдеться у листі ЕБР, який є у розпорядженні Львівського порталу.

74

Бойкотуни засуджують керівництво Львівщини, яке взяло участь у нагородженні російського бізнесу та виступають «проти «освячення» економічної окупації України російськими структурами».

Водночас у Економічному бойкотному русі не виключають масових вуличних протестів за проросійську політику чиновників.

Текст заяви подаємо без змін:

«Звертаємо Вашу увагу, що Ви, 28 вересня 2015 року у Львові взяли участь у церемонії нагородження переможців рейтингу «Сумлінні платники податків 2014 року» Львівської, Івано-Франківської та Закарпатської областей. Серед переможців цього дійства, проведеного ВГО «Асоціація платників податків України», яке на нашу думку є поверненням до совкових традицій, виявився сумнозвісний VSBank, дочка російського Сбербанку Росії.

Ми висловлюємо свій протест проти «освячення» Вами економічної окупації України російськими структурами в час коли вже не лише весь світ, а й наша держава вводить санкції проти агресора. Коли очільники патріотичного регіону чоломкаються на фуршеті з російським бізнесом, а Президент України в ООН виступає з жорсткою критикою дій і політики Кремля, у громадян виникає запитання. Чи знає права рука, що робить ліва. А вручення росіянам відзнаки з зображенням Андрея Шептицького, який сам постраждав за життя від свавілля московитських ворогів, взагалі поза межами добра і зла.

Наголошуємо, що про таку Вашу поведінку, як перших осіб області, ми інформуватимемо не лише громадськість, але і Адміністрацію Президента і Уряд. При подальшому продовженні братерських (партнерських) контактів з окупантами наша громадська ініціатива Економічний Бойкотний Рух звернеться в Службу Безпеки України на предмет розслідування мотивів Вашої проросійської діяльності.

Залишаємо за собою право на масові вуличні протести.

Надіємося на Ваше розуміння нашого осуду і недопущення Вами таких дій у майбутньому.

Затверджено на зборах Громадської організації Економічний Бойкотний Рух

Голова правління Олег Радик 1.10.2015», – йдеться у заяві.

Джерела фото: Варіанти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *