ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян закликають контролювати комунальників

|

Треба вчити комунальні підприємства працювати не як монополісти, а як надавачі послуг – вони повинні цінувати клієнта. Про це заявив голова депутатської групи «Народний контроль» у ЛМР Валерій Веремчук.

НР

«Зараз дуже багато незавершених доріг, в той час як депутати прийняли бюджет ще у січні. За 8 місяців роботи їх можна було завершити. Це яскравий приклад безгосподарності. Часто не зрозуміло чому ті або інші компанії виграють тендери на виконання робіт. До прикладу, місто переплатить пів мільйона за будівництво велодоріжки в мікрорайоні Рясне. Позаяк, дешевшу пропозицію не обрали»,- зазначає Веремчук.

Також  Валерій Веремчук наголосив, що цьогоріч майже мільярд гривень  депутатами виділено на капітальні ремонти. Члени політичної партії «Громадський рух «Народний контроль» закликають львів’ян контролювати виконання ремонтних робіт. За допомогою просять звертатись за адресою Соломії Крушельницької, 3 та на гарячу лінію  0 800 502 945.

Окрім того,  Валерій Веремчук розповів, що останні 9 – 10 років мер Львова вкладає гроші лише у Площу Ринок. Міський обранець, переконаний – це гонитва за туристичною привабливістю. Тим часом, у віддалених районах Львова: Левандівці, Рясному, Сихові, сила-силенна дірявих дахів, не підведених каналізацій, зруйнованих доріг, тротуарних хідників та багато інших проблем.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *