ОСТАННІ НОВИНИ

Екс-чиновнику, який завдав державі збитків на понад мільйон, оголосили про підозру

|

Колишньому начальникові управління земельних ресурсів одного з гірських районів Львівщини оголосили про підозру у скоєнні злочину через службову недбалість. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ МВС України у Львівській області.

383673459

Як зазначили у міліції, у період з 2007 по 2009 роки підозрюваний, на той час держслужбовець – начальник управління земельних ресурсів одного з гірських районів області, незаконно завірив державні акти на право власності тринадцяти земельних ділянок загальною площею 1,13 га, які фактично знаходились за межами населеного пункту. Такі дії чиновника призвели до незаконного вилучення земельних ділянок з державної власності. Збитки склали понад мільйон гривень.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.367 (службова недбалість) ККУ. Злочинцю загрожує до 5 роікв тюрми.

Водночас у міліції зауважили, що в 2012 році за скоєння аналогічного злочину суд призначив чиновнику покарання у вигляді п’яти років позбавлення волі з іспитовим строком на один рік та шість місяців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *