ОСТАННІ НОВИНИ

Відома японська піаністка дасть у Львові сольний концерт

|

Японська піаністка, зірка Alfa Jazz Fest-2015 приїде до міста Лева у рамках свого світового турне. Зустріч львівських меломанів із віртуозною та харизматичною піаністкою відбудеться 2 листопада у Львівській опері. Початок – о 19:00. Про це Львівському порталу повідомили організатори концерту.

unnamed (13)

Світове турне відомої японської піаністки і композитора Хіромі (Hiromi) охоплює майже всі континенти. І от цієї осені у концертному графіку музикантки з’явилося й два українські міста: 1 листопада – Київ, 2 листопада – Львів. Перед Україною Хіромі виступатиме у США, Мексиці, Швейцарії… А одразу опісля Києва та Львова на неї чекають в Іспанії, Туреччині, Австрії, Німеччині, Ізраїлі, Нідерландах, Великій Британії, у рідній Японії… Чарівну і талановиту Хіромі українські слухачі відкрили і запам’ятали під час цьогорічного фестивалю Alfa Jazz Fest. Та не просто запам’ятали, а полюбили усім серцем. Японська музикантка, яка своїм талантом підкорила уже весь світ, не залишила байдужими і українських меломанів.

unnamed (16)

Довідка.

Хіромі Уехара (Hiromi Uehara) народилася 26 березня 1979 р. Вивчати гру на фортепіано почала у 6 років. Від свого першого викладача навчилася грати, опираючись насамперед на свою інтуїцію. Хіромі було усього 17 років, коли одним рухом, одним стрімким пасажем вона підкорила легендарного джазового піаніста та композитора Чіка Коріа. У 1996 р. маестро відвідав Японію. Напередодні одного з його виступів Хіромі вдалося потрапити на зустріч із джазовим гуру і продемонструвати свій непересічний музичний талант. Уже на наступному виступі містер Коріа запросив Хіромі вийти разом із ним на сцену. Так у чотири руки з одним із найвидатніших джазових піаністів планети юна Хіромі заявила світу про себе і свою виконавську майстерність. А через кілька років Хіромі Уехара і Чік Коріа записали повноцінний подвійний альбом «Duet / Chick Corea and Hiromi».

Ціна квитків на сольний концерт Хіромі на сцені Львівської опери 2 листопада – від 250 до 1350 грн. Продаж квитків – на сайті gastroli.ua А також в касах «GASTROLI».

unnamed (15)

Фото: організаторів концерту

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *