ОСТАННІ НОВИНИ

У зоні АТО підірвався сапер

|

Вчора один український військовослужбовець отримав поранення в ході розмінування території. Це сталося між Артемівськом та Горлівкою. Загиблих у лавах сил АТО внаслідок бойових дій за минулу добу немає. Про це Львівському порталу повідомили у інформаційно-аналітичному центрі РНБО.

28

За словами речника Адміністрації Президента України з питань АТО полковника Андрія Лисенко. На Луганському напрямку за минулу добу було тихо. Водночас на Донецькому, поблизу сел. Лозове, що на південь від Світлодарська противник відкривав вогонь з крупнокаліберного кулемета.

«На північ від Горлівки, поблизу сел. Зайцеве, вчора вранці відбулося бойове зіткнення сил АТО з ворожою ДРГ тривалістю півтори години. Загін противника намагався просочитися крізь нашу лінію оборони. Проте внаслідок влучної стрільби у відповідь з боку українських військовослужбовців, бойовики були змушені відступити. Втрат серед наших воїнів не було.

Ще одна ворожа провокація з використання стрілецької зброю відбулася поблизу Майорська.

Поблизу Красногорівки (південно-західна околиця Донецька) противник застосував проти сил АТО стрілецьку зброю, міномети та БМП. Вогонь вівся з житлових кварталів прилеглого сел. Старомихайлівка», – повідомив він.

Також він повідомив, що незважаючи на режим тиші, противник, як і раніше, тримає на передньому краї значні сили, в тому числі – важке озброєння, що суперечить Мінським домовленостям.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *