ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відкриють першу в Україні медико-юридичну клініку

|

Наступного понеділка о 16.00 год. у приміщенні юридичного факультету Львівської комерційної академії (ауд. 201), що за адресою вул. І. Франка, 68, відбудеться відкриття першої в Україні медико-юридичної клініки як структурного підрозділу юридичної клініки «Про боно» Львівської комерційної академії. Відкриття приурочено до Всесвітнього дня хоспісів та паліативної допомоги. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

стрічка www.plast.org.ua

Ініціатива створення клініки належить кафедрі медичного права Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького, ЛОБФ «Медицина і право». Діяльність провадитиметься у партнерстві з Львівською комерційною академією, Лігою студентів-правників ЛКА, Комунальною 4-тою міською клінічною лікарнею, за сприяння Міжнародного фонду «Відродження».

Консультування відбуватиметься з 6 жовтня 2015 р., з вівторка до четверга, щотижня, з 16.00 до 18.00 год. Сфера діяльності клініки – правові питання забезпечення прав людини в сфері охорони здоров’я. Окремим напрямом буде надання безоплатної правової допомоги в царині паліативної допомоги.

Клініка створена з метою захисту прав людини у сфері охорони здоров’я і забезпечення практичного сегменту навчання з дисципліни «Медичне право України» студентів Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького та Львівської комерційної академії. У клініці студенти-правники, спільно зі студентами-медиками, під керівництвом викладачів надаватимуть безоплатну первинну правову допомогу (надання правової інформації; надання консультацій і роз’яснень з правових питань; складення заяв, скарг та інших документів правового характеру (крім документів процесуального характеру); надання допомоги в забезпеченні доступу особи до вторинної правової допомоги та медіації).

Ілюстрація: www.plast.org.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *