ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні «Арену-Львів» повністю заповнять вболівальники

|

Під час поєдинку групового етапу ліги Чемпіонів між футбольнимиклубами «Шахтар» (Україна) – «ПСЖ» (Франція), що відбудеться сьогодні, 30 вересня,  на стадіоні «Арена Львів», громадський порядок забезпечуватимуть сімсот працівників міліції. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУМВС України у Львівській області.

арена-львів

Переглянути матч на стадіоні планують близько тридцяти  чотирьох тисяч уболівальників, у тому числі й 150 іноземців, переважно фанатів французькоїкоманди. Основні зусилля правоохоронців будуть направлені на охоронугромадського порядку площі перед стадіоном, вокзалів та у центральній частині міста.

Також працівники міліції працюватимуть разом зі стюартами на входах у чашу стадіону – спільно перевірятимуть в уболівальників вхідні квитки на матч та відсутність заборонених предметів.

«Ми звертаємось до всіх вболівальників та футбольних фанатів з проханнямповодитись цивілізовано, не порушувати громадський порядок таприслухатись до порад правоохоронців та стюардів. Також не намагайтесьпроносити у чашу стадіону заборонені предмети», – звернувся до футбольнихвболівальників начальник управління громадської безпеки ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Андрій Гребенюк.

Як доїхати до стадіону сьогодні, читайте тут.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *