ОСТАННІ НОВИНИ

«ПСЖ» в Моршині розгромив «Шахтар»

|

Донецький «Шахтар» (U-19) в рамках юнацької Ліги Чемпіонів з розгромним рахунком поступився французькому «ПСЖ» (U-19). Матч, що відбувався в Моршині на домашньому полі місцевої Скали завершився з рахунком 4:1 на користь парижан. Про це інформує кореспондент Львівського порталу.

Shah1

Перший гол у ворота Шахтаря влетів вже на 7-ій хвилині матчу. Після помилки захисників відзначився форвард «ПСЖ» Жан Кевін Огустін. Прекрасну нагоду зрівняти рахунок на 30-ій хвилині матчу мав один з лідерів «кротів» Олександр Зубков. Сімка «Шахтаря» після вишуканої передачі з глибини поля  технічно обіграв захисника і пробив по воротах, але влучив у поперечку.

На 38-ій хвилині ПСЖ мав прекрасну нагоду подвоїти рахунок. Правий півзахисник парижан Одсонне Едуард виходив один на один з голкіпером «гірників» Микитою Романовим, але страж воріт «Шахтаря» був на висоті.

Гравці «ПСЖ» діяли активніше і на останній хвилині першого тайму парижани втілили свою перевагу у гол. Після подачі кутового найспритнішим у штрафному майданчику «Шахтаря» був Мамаду Дюкур, котрий подвоїв рахунок у матчі.

У другому таймі гравці «Шахтаря» побігли відігруватись, але натомість пропустили втретє. Пенальті, призначене у ворота гірників, впевнено реалізував Перрейра.

shah2

 

На 61-й хвилині чудову нагоду відіграти один м’яч змарнував найактивніший гравець «Шахтаря» Олександр Зубков. Проте старання Зубкова не пройшли даремно, і на 72-ій хвилині правий вінгер «кротів» таки вразив ворота «ПСЖ».

Та форвард парижан Жан Кевін Огустін не збирався залишати гол українця без відповіді. На 80-ій хвилині нападник «ПСЖ» вийшов віч-на-віч з Микитою Романовим, спокійно його обіграв та покотив м’яча у порожні ворота.

Парижани могли довести рахунок до ще розгромнішого, проте на 91-ій хвилині Огустін не зумів реалізувати пенальті – цього разу голкіпер «Шахтаря» Микита Романов не дав себе переграти.

Матч завершився з рахунком 4:1.

Нагадаємо, що в першому матчі юні гравці «Шахтаря» теж пропустили чотири голи, програвши одноліткам з Мадриду. Таким чином, донеччани після двох поразок займають останню сходинку у груповій таблиці.

Фото: ФК «Шахтар Донецьк»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *