ОСТАННІ НОВИНИ

До Львова на фестиваль сучасної музики їдуть музиканти з усього світу

|

У четвер, 1 жовтня, у Львові розпочнеться XXI Міжнародний фестиваль сучасної музики «Контрасти». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОДА.

фестиваль

За словами директора департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської облдержадміністрації Христини Береговської, цьогоріч організатори поставили перед собою нову мету – відкритість до експерименту.

«Події фестивалю проходитимуть у нових форматах: марафон, кава з композиторам, ніч з музикою, майстер класи. В межах фетивалю відбудеться 12 світових прем’єр у виконанні іноземних та українських композиторів. Фестиваль вражає географією закордонних гостей-виконавців. Зокрема, учасниками будуть музиканти з Канади, Бразилії, Швейцарії, Німеччини, Австрія та інших країн», – розповіла Христина Береговська.

Загалом у межах Фестивалю відбудеться 39 музичних і мистецьких заходів. Триватимуть вони упродовж 11 днів. Дві події Фестивалю відбуватимуться в режимі своєрідного марафону, який розпочнеться увечері та триватиме усю ніч.

Завершиться Фестиваль концертом Академічного камерного оркестру «Віртуози Львова» під керівництвом відомого дириґента та музичного діяча Романа Реваковича.

Фото: соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *