ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові запрезентують новий винахід «Електрону»

|

У четвер, 1 жовтня, у Львові розпочнеться виставка, присвячена львівським підприємцям, на  якій очікується рекордна кількість учасників. Про це на прес-конференції заявили організатори виставки-ярмарку «Львівський товаровиробник», передає кореспондент Львівського порталу.

vustavka yarmarok

Виставка-ярмарок «Львівський товаровиробник» проходитиме вже восьмий рік поспіль. Проте організатори переконані, що цей рік буде особливий.

Зокрема, за словами в.о. начальника управління економіки ЛМР Вікторії Довжик, цьогоріч очікується рекордна кількість учасників ярмарку, адже в ньому візьмуть участь не лише великі підприємства.

«Цього року ми приділили особливу увагу малим та соціальним підприємствам. Завдяки їм виставка буде не лише цікава, а й змістовна. Виставка проходить не для комерційної вигоди,  а для демонстрації розвитку підприємницької діяльності на Львівщині, для ознайомлення з новими фірмами та продуктами», – переконана В.Довжик.

Також за традиціє виставки свій новий виріб презентує ПАТ «Концерн «Електрон». Як вже поділилися організатори виставки, це буде новий всюдихід.

Дітям також буде цікаво відвідати виставку. Для них підготовлено багато конкурсів, майстер – класів та ігровий майданчик. Також буде нагороджено переможців конкурсу дитячого малюнку «Купуй львівське!», участь в якому взяли 770 учнів молодших класів.

Що ж до учасників-підприємців, то їх також чекатиме змагання. Організатори запевнили, що нагороди отримають 100 кращих товарів, представлених на виставці.

Фото : 032.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *