ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відбудеться командний турнір серед професіоналів з армрестлінгу

|

У неділю, 4 жовтня, о 14.00 год. на сцені перед Львівським національним університетом імені Івана Франка (вул. Університетська, 1) команди Львова та Харкова у 5 раундових поєдинках серед 5 категорій будуть визначати найкращого. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

f

«Склад команди – 5 чоловік, по одному спортсмену в кожній ваговій категорії. Поєдинки проводяться по системі Arm-Fight з п’яти раундів. Спортсмен, який переміг у трьох і більше раундах, отримує перемогу у поєдинку. Команда, яка перемогла у трьох і більше поєдинках, отримує перемогу у турнірі. Якщо спортсмен при проходженні процедури зважування переважив і не потрапив у свою категорію, він бореться, але при цьому команді зараховується поразка у цьому поєдинку. Змагання присвячені батьку українського спорту Івану Боберському», – зазначають організатори.

Усіх львів’ян та гостей міста запрошуються подивитися видовищні поєдинки серед найкращих армрестлерів України, послухати драйвову музику та отримати багато позитивних емоцій.

«Ми раді, що у нашому місті відбувається безліч спортивних подій не лише міського, а й всеукраїнського значення, які допомагають розвивати та промоціювати спортивну галузь. Місто Львів завжди радо вітає проведення таких змагань та сприяє у їх організації. Тому ми раді, що «Битва міст» з армрестлігу відбувається саме у Львові», – начальник управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР розповідає Володимир Шнайдер.

Фото: eurasia.kg

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *