ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові суд більше року розглядає справу універмагу на Ринку

|

Галицький суд розглядає справу про «Старий ЦУМ», що розташовувався на вулиці Шевській, 1 (сьогодні ресторація «Правда»), вже більше року. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури у Львівській області.

універмаг

За процесуального керівництва прокуратури Львівської області СУ ГУ МВСУ у Львівській області ще у липні 2014 року завершено розслідування у кримінальному провадженні стосовно приватного оцінювача, який зловживаючи своїми повноваженнями, під час проведення незалежної оцінки, занизив вартість комунального майна територіальної громади м. Львова – нежитлових приміщень площею 1850,4 квадратних метрів по вул. Шевській, 1, у м. Львові, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 365-2 ч. 3 КК України.

Установлено, що вартість вказаного вище комунального майна була визначена в розмірі лише 7,8 мільйона гривень, внаслідок чого, міський бюджет м. Львова недоотримав майже 2 мільйони гривень.

Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді застави в розмірі 500 тисяч гривень.

У кримінальному провадженні 24.07.2014, затверджено обвинувальний акт, який з додатками скеровано до Галицького районного суду м. Львова.

Наразі триває судовий розгляд.

Нагадаємо, що львів’яни недоотримують мільйони коштів через  різноманітні “афери“.

Фото: photo-lviv.in.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *