ОСТАННІ НОВИНИ

Незабаром у Львові стартує Міжнародний економічний форум

|

У Львові 8-9 жовтня відбудеться V Міжнародний економічний форум, який цього року пройде під гаслом «Україна сьогодні: інвестиції, бізнес, відповідальність». Про це сьогодні, 29 вересня, на прес-конференції заявив  директор департаменту економічного розвитку, торгівлі та промисловості Львівської облдержадміністрації Василь Лозинський, передає кореспондент Львівського порталу.

32946792 (1)

Як він розповів на заході буде три секції – «Індустріальні парки і розвиток промисловості: шанси і виклики сьогодення», «Туризм – шанс на розвиток», «Відновлювальні енергії та ресурси. Перспективи та партнерство».

Організатори форуму наголошують, що форум – потужна національна та міжнародна платформа, відкрита для компетентного обговорення важливих проблем, пов’язаних із конкурентоздатністю регіонів, їхнім економічним зростанням та стратегічним розвитком.

Всього на захід вже зареєструвалося 350 учасників з різних країн світу. Це будуть підприємці з України, Польщі, Словаччини, Німеччини, Угорщини, Латвії, Австрії, Канади, Туреччини, Узбекистану.

Форум представить проекти економічної співпраці України та європейських партнерів. У його рамках відбудуться науково-практичні конференції, круглі столи, пленарні й секційні засідання з важливих питань міжнародного та транскордонного співробітництва, економічного і регіонального розвитку, залучення інвестицій, сучасних технологій ресурсо- та енергоефективності, туризму і рекреації.

Також  буде підведено підсумки та нагороджено переможців конкурсу «Обличчя міста Львова 2015». А для зацікавлених у встановленні ділових контактів проходитиме Міжнародна контактна біржа «Бізнес-партнерство 2015». Окрім цього, під час міжнародного економічного форуму у Львові планують підписати низку важливих договорів та угод про співпрацю.

Фото: firtka.if.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *