ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщини затримали контрабандиста

|

Сьогодні, 29 вересня, львівські митники виявили на одному із пунктів пропуску автомобіль, що перевозив контрабанду. Про це львівському порталу повідомили у прес-службі ДФС Львівщини.

СИГАРЕТИ

Зранку в зону митного контролю пункту пропуску «Угринів-Долгобичув» (Львівська обл.) в напрямі виїзду з України прибув автомобіль Вольво S 80 під керуванням громадянина України. Для перетину кордону він обрав смугу руху спрощеного контролю «зелений коридор». Під час візуального огляду автомобіля у митників виникла підозра про наявність у ньому товарів, що підлягають митному оформленню, та/або переміщення яких через митний кордон обмежене. У зв’язку з цим автомобіль було скеровано до боксу поглибленого огляду транспортних засобів та товарів. Там із застосуванням технічних засобів митного контролю, під декоративною обшивкою, на днищі автомобіля було виявлено приховані сигарети з фільтром без акцизних марок.

Так, наш співвітчизник своїми діями порушив митні правила, відповідальність за які передбачено ч. 1 статті 483 Митного кодексу України. На цей час здійснюється документування правопорушення. Приховані сигарети та автомобіль вилучено, які відповідно до санкції згаданої статті підлягають конфіскації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *