ОСТАННІ НОВИНИ

Незабаром у Львові почнеться справжня «Битва модельєрів»

|

У Львові в рамках Форуму моди та краси вп’яте відбудеться Всеукраїнський конкурс молодих дизайнерів одягу «Битва модельєрів-2015». Про це сьогодні, 28 вересня, на прес-конференції повідомили організатори.

pokaz_mod (1)

Як розповіла організатор та заступник директора з гуманітарної освіти і виховання Львівського коледжу легкої промисловості  Оксана Ходань, загалом у конкурсі бере участь 26 колекцій. Під час показів журі обиратимуть переможців у двох номінаціях «Етностиль» і «Модний образ» (у кожній перше, друге та третє місце).

«Минулого року було близько 40 колекцій, все через ситуацію в країні. Є ще такий нюанс, що у східних областях все ще бояться Львова, ці стереотипи треба ламати», – додала вона.

За словами Оксани Ходань, участь у конкурсі є безкоштовною

«Ми розуміємо, що стипендія у студентів невелика. Хотіли, щоби пропуском був їхній талант. Подати руку такій творчі молоді, мабуть, і є основною метою, яку ми переслідували, організовуючи цей конкурс», – наголосила вона.

Також організаторка розповіла, що на конкурс зберуться молоді модельєри з різних куточків України.

«До нас приїдуть і представники з Кривого Рогу, і з Житомира, і з Тернополя, і з Одеси, і з Полтави. Минулого року також були модельєри з Донецька, Києва. Тобто, географія розширюється…», – зауважила вона.

У рамках конкурсу також планують провести благодійний аукціон-розпродаж для підтримки військовослужбовців, що перебувають у зоні АТО. Під час цього ярмарку можна буде пожертвувати гроші воїнам АТО.

«Запрошуємо модельєрів долучитися до цієї ініціативи і подарувати свій ексклюзивний виріб (аксесуар, чи одяг) для аукціону. Далі ці речі продадуть під час розпродажу, а виручені гроші передадуть 24-ій  бригаді», – розповіла Оксана Ходань.

Додамо, що півфінал і фінал «Битви модельєрів» відбудеться 1 жовтня о 18.00 в «Пікасо».

Фото: mobilych.com.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *