ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська сосна оновила Рекорд України «Найдовша хвоя»

|

Під час Фестивалю садівництва Floria Fest в садовому центрі «Клуб Рослин» (Львів-Підбірці, вул. Спортивна, 8) був зареєстрований та занесений до Книги Рекордів України новий рекорд «Найдовша хвоя» серед рослин вирощених в Україні. Про це Львівському порталу повідомили організатори фестивалю.

DSC_0105

Предметом рекорду виступила хвоя сосни жовтої Пендула (Pinus ponderosa Pendula) з довжиною хвої – 27 см. Кожен гість міг стати свідком встановлення рекорду України «Найдовша хвоя», відвідавши Фестиваль садівництва Floria Fest.

DSC_0113

Метою встановлення рекорду було привернення уваги суспільства до садівництва, популяризація рослинництва, особливих сортів декоративних рослин, збільшення зацікавлення українців до рослин та унікальності природи.

DSC_0109

Фестиваль садівництва Floria Fest вже став традиційним і відбувається кожної весни та осені.  Окрім сосни з найдовшою хвоєю в Україні гості свята мали можливість помилуватися широким асортиментом декоративних хвойних та листяних рослин, квітів, плодово-ягідних дерев та кущів.

DSC_0142

 

DSC_0145

Фото: організаторів фестивалю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *