ОСТАННІ НОВИНИ

У зоні АТО підірвалося двоє українських військових. Один загинув

|

Вчора поблизу Горлівки один український військовослужбовець загинув та ще одного – було поранено внаслідок підриву на мінах. Про це Львівському порталу повідомили у інформаційно-аналітичному центрі РНБО.

106

105Водночас, за словами речника Адміністрації Президента України з питань АТО полковника  Олександра Мотузяника, перемир’я на сході України триває. Вже близько місяця противник не застосовує важке озброєння – танки, міномети та артилерію. Відбуваються лише дрібні провокації противника на передньому краї та локальні перестрілки.

«Вчора було зафіксовано 5 епізодів порушення режиму тиші з боку НЗФ. Це сталося ввечері на межі Донецької та Луганської областей – у с. Троїцьке та Лозове. Противник кілька разів відкривав вогонь зі стрілецької зброї та гранатометів. Також вкотре було зафіксовано активність ворожого снайпера. Слід відзначити, що часто стрільба ведеться неприцільно, з провокативною метою, – щоб змусити українських військових вести вогонь у відповідь. Цим самим ворог намагається звинуватити сили АТО в ескалації конфлікту, проте ця інформаційна війна не має жодних шансів на успіх», – запевнив Мотузяник.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *