ОСТАННІ НОВИНИ

«Малий» на обороні Маріупольського плацдарму

|

Він прийшов в АТО ще з третьою хвилею мобілізації. Прийшов і залишився тут – на передових позиціях. За юний вік бойові побратими дали йому позивний «Малий». Більшість хлопців з його ротації вже давно демобілізувались. Та «Малий» підписав контракт і разом з друзями залишився захищати Маріуполь. Про це Львівському порталу повідомили у медіа-центрі МОУ Львів.

75

За словами Малого він із побратимами вже привикли до постійної небезпеки. Власне такі солдати зараз складають основний кістяк оборони Маріупольського плацдарму. Їх висока професійна підготовка відшліфована бойовим досвідом.

«Ну от припустимо, ми всі поїдемо до дому, і що тоді? Кого сюди пришлять? Та й навчити тих хлопців треба. Я і мої друзі прийшли добровільно. Ми знаємо куди ми прийшли і чого прийшли. І повернемось до дому лише з нашою перемогою», – запевняє Малий. Сподіваємося, що з часом ці хлопці виберуть фах військового і поступлять у військові навчальні заклади та стануть стрижнем офіцерських кадрів новітніх Збройних Сил України.

Фото: Тарас Грень

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *