ОСТАННІ НОВИНИ

Трускавець приймає чемпіонат України з морських багатоборств

|

Упродовж 24-25 вересня ц р. у м. Трускавці на Львівщині триває чемпіонат України з морських багатоборств (юнаки, дівчата молодшої вікової групи 2003-2005 р.н.) та всеукраїнські змагання з морських багатоборств «Золота осінь».

аква

Такий спортивний форум Львівщина приймає вперше. Змагання з плавальних та бігових дисциплін відбуватимуться в плавальному басейні «Спортовець» та місцевому курортному парку.

Захід проводиться під егідою Мінмолодьспорту України і Всеукраїнської федерації морських багатоборств та акватлону України й за підтримки управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації та Трускавецької міської ради.

Змагання особисто-командні. До Трускавця прибуло понад 100 спортсменів, серед яких найчисельніші делегації представили команди м. Києва, Черкаської та Львівської областей. Команду Львівщини репрезентують спортсмени Червонограда та Трускавця.

Як зазначив заступник директора ДЮСК «Спортовець» Ігор Гургула, з ініціативою провести відкриту першість України з морських багатоборств та акватлону саме у Трускавці виступив тренер «Спортовця» Андрій Жгута, котрий до того ж очолює федерацію морських багатоборств у Львівській області. Почин підтримали на рівні Федерації морських багатоборств та акватлону України і ось діти та юнаки різного віку вже у курортному гостинному Трускавці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *