ОСТАННІ НОВИНИ

ТРЦ «Форум» відкрив свої двері

|

Сьогодні, 25 вересня, у Львові розпочав роботу ТРЦ «Форум». Новий торгово-розважальний  центр у Львові  нічим не поступається своїм європейським побратимам, передає кореспондент Львівського порталу.

0

2

В порівнянні з «King Сross Leopolis», новий ТРЦ «Форум» відчутно більший, адже має не два, а три поверхи. Також дизайнери чудово попрацювали із внутрішнім виглядом центру. Завдяки кам’яній підлозі у довгих переходах, високим деревам та прозорій стелі, котра прикрашена кулями, складається враження, що ти не в приміщенні, а крокуєш однією з вулиць у центрі Львова.

3

5 7

 

8

 

9

 

10

ТРЦ «Форум» зібрав під своїм дахом усі відомі бренди, тому будь-який відвідувач зможе знайти потрібну річ. Прихильники класики можуть завітати у магазини таких брендів як «Lacoste», «Emporio Armani», «Zara» тощо, а поціновувачі молодіжного стилю легко задовольнять свої смаки у магазинах «House» та «Bershka» та інших.

4

 

4a

 

15

 

18

У «Форумі» є багато лавок для перепочинку, кінопалац та чимало ресторацій, різноманіття яких задовільнить навіть вибагливих гурманів.

11

 

Біля «Форуму» також будується фонтан, поблизу якого розташуються лавки для відпочинку і озеленена зона.

12

 

13

 

19

 

20

 

21

 

23

 

24

Новий торгово-розважальний центр має усі шанси, щоб стати торгово-розважальною «візиткою» Львова.

17

 

27

Фото: Ярослав Сиваківський

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *