ОСТАННІ НОВИНИ

У Львівському цирку відбулася прем’єра феєричного шоу "Чінізеллі"

|

Минулих вихідних  відбулась аншлаг-прем’єра у Львівському цирку. Нова неймовірна програма цирку Чінізеллі – Сузір’я цирків Світу – полонила львівського глядача. Про це Львівському порталу повідомили організатори.

9

Зіркові артисти, які приїхали до Львова, назавжди закохали в себе присутніх та подарували справжній букет емоцій та незабутніх вражень.

4

5

6

7

8

9

10

11

1

2

3

12

Нагадаємо, що диво-виставу можна відвідати уже в цю суботу та неділю, 26-27 вересня. . Так що, якщо ви ще не знаєте, де отримати справжні враження та провести незабутній вихідний з родиною – двері цирку відкриті! Для вас виступатимуть найкращі артисти з різних куточків світу: Заслужені артисти України, найсильніша людина світу – 29-разовий рекордсмен книги Гіннесса, Зірки Національного цирку, Чемпіон Світу з жонглювання, легендарні клоуни сучасності з Лас-Вегасу, акробати на турніках, неймовірно чарівні повітряні гімнасти, призери міжнародних фестивалів циркового мистецтва. А також, одночасно на манежі 7 тигрів та 5 левів, носухи, дикобрази, єноти, лисиці, песці, кози, вовки, кабани, фретки, щури, коти, собаки.

Фото: Анастасія Піроженко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *