ОСТАННІ НОВИНИ

Із незаконною вирубкою лісів на Львівщині боротиметься система GPS

|

У Львівській області посилять боротьбу з незаконною вирубкою лісу. Серед запланованих заходів – запровадження електронного обліку деревини та обладнання GPS-трекерами лісовозів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

вирубка

За словами начальника Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства Анатолія Дейнеки, на усіх державних лісогосподарських підприємствах області запровадять 100% облік деревини.

“На кожній колоді встановлять бірку, номер якої вноситиметься у єдину електронну систему. Транспортуватимуть лише обліковану деревину”, – сказав Анатолій Дейнека.

Голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка доручив за два місця встановити GPS-трекери на лісовози, а також на початку жовтня представити графік впровадження моніторингу за рухом деревини. Окрім цього, керівник області доручив оприлюднити на сайті Львівської обласної державної адміністрації й обласного управління лісового та мисливського господарства перелік місць, де відбуватимуться планові рубки лісу.

Нагадаємо, що на Самбірщині нещодавно виявили незаконну масштабну вирубку лісу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *