ОСТАННІ НОВИНИ

У Яценюка шукають керівника Національної поліції

|

У рамках реформи Міністерства внутрішніх справ (МВС) в Україні звільнили 24 тис. правоохоронців. Про це прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк повідомив сьогодні в Полтаві, передає кореспондент РБК-Україна.

яценюк

“Ми скорочуємо кількість працівників органів внутрішніх справ підвищуємо якість працівників органів внутрішніх справ. Цільовий показник до кінця поточного року – це 152 тис. правоохоронців в системі вже нової української Національної поліції”, – зазначив прем’єр.

За його словами, ті кошти, які економляться при скороченні працівників, розподіляються для збільшення заробітних плат та премій працівникам правоохоронних органів.

Яценюк зазначив, що наразі відбувається пошук кандидатури, яку можна запропонувати суспільству в якості керівника Національної поліції.

При цьому прем’єр-міністр закликав нинішніх працівників правоохоронних органів пройти набір нової поліції:

“Ми нікого не виганяємо на вулицю. Той, хто хоче працювати в новій поліції, повинен пройти тести, тренування, атестацію та змінити своє ставлення до служби в лавах Національної поліції країни. Зараз все залежить від кожного працівника правоохоронних органів”, – сказав він.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *