ОСТАННІ НОВИНИ

У філармонії проде вечір українського романсу та неперевершеної поезії присвячений Ліні Костенко

|

10 листопада у Львівській філармонії вечір українського романсу та неперевершеної поезії присвячений 85-річчю геніальної Ліни Костенко. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

45

Дзеркало Ліни Костенко – впродовж років правдиве і без дефектів. Мабуть, це і є змістом життя великої поетеси впродовж років оберігати гуманітарну ауру нації в первісному і сакральному стані .

10 листопада о 19.00 у Львівській обласній філармонії у програмі «Серцем вистраждане слово» через український романс і поезію усі потребуючі правди і самоідентифікації матимуть можливість зазирнути у дзеркало творчості Ліни Костенко, пізнати себе і вкотре переконатись в досконалості українського слова та відчути чистоту струн душі, які одізвуться на спів Павла Тютюнника та Сергія Мороза з Києва, Зої Слободян з Івано-Франківська, Лариси Бережан з Чернівців, Лілії Кобільник з Дрогобича, Наталки Криничанки – виконавців бардівської пісні та лауреатів всеукраїнських фестивалів та конкурсів.

Поетичну музику Ліни Костенко представлять легендарна артистка театру і кіно, Народна артистка України Раїса Недашківська, Народна артистка України Лідія Вовкун та Заслужена артистка України , акторка «Театру у кошику» центру ім.Леся Курбаса Лідія Данильчук.

Не зволікайте, аби не пропустити кращу мистецьку подію року та живий звук.

Квитки вже в продажі на Gastroli.ua. Вартість цін від 60 до 280 грн.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *