Правила гри на ринку перевезень у Львові має визначати місто, - Гірняк

|

Співкоординатор групи «Громадянська позиція» у Львівській міськраді Володимир Гірняк запропонував кроки для виходу із транспортної кризи, що склалась у місті. Депутат виступив з пропозицією об’єднати два комунальні транспортні підприємства, збільшити кількість комунального транспорту та позбутися «чорної готівки» завдяки запровадженню єдиного квитка. Про це повідомила прес-служба «Громадянської позиції».

unnamed (4)

«Понад 90% львів’ян, за результатами соціологічних опитувань, незадоволені роботою громадського транспорту. «Громадянська позиція» має свій план виходу з цієї ситуації. Ми пропонуємо, по-перше, об’єднати два комунальні підприємства – АТП №1 та ЛКП «Львівелектротранс», по-друге, збільшити питому вагу комунального транспорту, і що найважливіше, забрати готівку від водіїв. І взагалі, правила гри на ринку перевезень має визначати місто», – переконаний Володимир Гірняк.

Якщо ці кроки будуть виконані, говорить депутат, то за два-три роки місто зможе приступити до впровадження електронного квитка.

Експерти визначили, що транспортна криза у Львові виникла через відсутність контролю міста за перевізниками та абсолютну некомпетентність керівників транспортного управління ЛМР.

Так, на думку депутата Львівської міськради Юрія Кужелюка, транспортна революція у 2012 році, безперервна зміна керівників управління транспорту та зв’язку ЛМР, абсолютна їх некомпетентність та небажання визначити реальний пасажиропотік в місті призвели до кризи у транспортній галузі.

Фото: Громадянська позиція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *