ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині незаконно приватизують захисні споруди

|

Прокуратура продовжує виявляти  порушення законодавства щодо утримання споруд цивільного захисту населення. Про це Львівському порталу повідомили у пре-службі відомства.

прокуратура

Самбірським міжрайонним прокурором встановлено факт незаконного виключення 3 захисних об’єктів з обліку споруд цивільного захисту посадовцями управління Самбірської міської ради.

Також прокуратурою міста Червонограда виявлено незаконну приватизацію протирадіаційного укриття у міста Соснівка. З’ясовано, що Соснівською міською радою протиправно включено це приміщення до переліку об’єктів приватизації комунальної власності, внаслідок чого укриття було відчужено на користь фізичної особи.

Окрім цього, прокуратурою області та прокурорами Залізничного, Личаківського, Франківського, Шевченківського районів м.Львова, м.Борислава, прокуратурами Буського, Жидачівського, Жовківського, Золочівського районів, Миколаївським та Стрийським міжрайонними прокурорами подано загалом 15 позовів до суду про витребування споруд цивільного захисту з чужого незаконного володіння, про зобов’язання до укладення договорів на безоплатне зберігання сховищ, тощо.

Наразі судами задоволено 2 позови цієї категорії, ще у 3 справах провадження припинено у зв’язку з укладенням 8 договорів зберігання згаданих об’єктів.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *