ОСТАННІ НОВИНИ

Journalism Exchange Program шукає молодих журналістів

|

В Україні набуває популярності програма міжредакційних обмінів Journalism Exchange Program, коли студентів з курсу журналістики чи молодих журналістів відсилають на безкоштовну практику для набуття професійного досвіду. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

Преса

За словами координаторів проекту Дарини Шевченко та Насті Соснової, молоді фахівці можуть пройти професійну практику на конкурсній основі.

«У рамках програми студенти факультетів журналістики та молоді журналісти з досвідом роботи не більше 5 років отримають змогу попрацювати в редакціях провідних ЗМІ різних регіонів України, вдосконалити свої журналістські навички та набути нового професійного досвіду. Звертаємо вашу увагу, що стажування має проходити у місті, в якому ви не проживали і не навчались. Відбір проходить на конкурсній основі», – повідомляється на сайті проекту.

Програма обіцяє оплачуване стажування в редакціях найкращих теле-, радіо-, онлайн та друкованих ЗМІ країни (терміном від двох тижнів до двох місяців), тренінги та майстер-класи від провідних українських та зарубіжних медіаекспертів та відомих журналістів та редакторів і ще багато корисного.

Варто додати що із серпня 2014 року понад 60 молодих українських журналістів взяли участь в програмі міжредакційних обмінів та пройшли стажування в редакціях наших партнерів в різних регіонах країни.

Дізнатись більше можна на офіційному сайті http://www.jep.com.ua/programa.html

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *