ОСТАННІ НОВИНИ

Дільничних інспекторів замінять «шерифи»

|

«Українські шерифи» незабаром забезпечуватимуть дотримання правопорядку у містечках та селах. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Уряду.

chak norris

Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк розповів про початок програми «українського шерифа»». На його думку, нова поліція мусить з’явитися не лише у великих містах, а й у містечках та селах. Прем’єр запевнив, що нові «українські шерифи» кардинально відрізнятимуться від нинішніх дільничих інспекторів.

«МВС розпочало вже другу програму по запровадженню роботи поліцейських не тільки у великих містах, але й в маленьких містечках і селах. Це програма «українського шерифа». На місце дільничної міліції прийдуть нові поліцейські – не тільки в новій формі, на нових автомобілях, але в першу чергу з новим тренуванням, з новою філософією, новою політикою відношення до кожного громадянина», – наголосив Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк.

На думку очільника Уряду, нові поліцейські у містечках та селах повинні знати про все, що діється в довіреному їм районі.

«Ці так звані «українські шерифи» повинні знати кожну родину, кожну хату, кожну сім’ю на своїх дільницях в маленьких містечках, в селах, в районних центрах», – підкреслив він.

Поява нових українських поліцейських на вулицях маленьких міст і сіл, за словами Глави Уряду, дасть змогу допомогти  громадянам і «безпосередньо вирішувати проблеми в кожному містечку, місті і селі».

Для фінансування  цієї програми Уряд додатково передбачив у бюджеті 140 мільйонів гривень, а також домовиться про кошти від іноземних партнерів.

«Зараз Міністр внутрішніх справ активно працює з нашими західними партнерами – нам допомагають Сполучені Штати Америки, Канада і країни-члени Європейського Союзу, щодо отримання фінансування для Національної поліції як на поточний, так і на наступний рік», –  розповів Арсеній Яценюк.

Також очільник наголосив на необхідності реформування правоохоронних органів, адже це не лише скоротить кількість працівників, а й підвищить якість їхньої роботи.

Ілістрація: соціальні мережі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *