ОСТАННІ НОВИНИ

У  Львові урочисто відкрили консульство Кореї

|

Сьогодні, 22 вересня, відкрили Почесне консульство Республіки Корея у Львові. Консульська установа розміщена на вулиці Липинського, 36. Очолив її Почесний консул Владислав Ртіщев. Про це Львівському порталу повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

819017_l_1441285473_380x228_3_0_1442583040_380x228_3_0

У урочистостях з нагоди відкриття консульства взяв участь Надзвичайний та Повноважний Посол Республіки Корея в Україні Сол Кьон Хун.

«Я відкрив для себе, що Львів – це не просто старе місто з культурою та історією, а це місто з розквітаючими інноваціями та динамічною економікою.  Львів був і  є місцем, де взаємодіють різноманітні культури та історія, і ця унікальна риса надає потужної сили творчості та інноваціям.  Львів розташований у стратегічному серці  Європи, що дає можливість відігравати роль  транспортної розв’язки. І тут наші інтереси ідеально співпадають. Корейський уряд має так звану євразійську ініціативу, щоб поєднати Захід та Схід – від Далекої Східної Азії до центру Європи, від Сеула до Берліну. На цій мапі Львів розташований на дуже важливому стратегічному місці», – зазначив Надзвичайний та Повноважний Посол Республіки Корея в Україні Сол Кьон Хун.

Як зазначив представник МЗС України у Львові В’ячеслав Войнаровський, Почесне Консульство Республіки Корея стало 20-ю консульською установою, яка працює у Львові.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *