ОСТАННІ НОВИНИ

П’яний львів’янин покусав бродівського міліціонера

|

Близько другої години ночі 20 вересня до Бродівського райвідділу міліції надійшло повідомлення від охоронників нічного бару про те, що один із відвідувачів злісно порушує громадський порядок. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУМВС України у Львівській області.

укус

Прибувши на місце події, слідчо-оперативна група переконалася, що викликали їх недаремно. В стані алкогольного сп’яніння  37-річний львів’янин влаштував сварку з обслуговуючим персоналом закладу,  нецензурно висловлювався. Побачивши працівників міліції, дебошир почав і їх ображати.

На прохання заспокоїтись та поводитись адекватно чоловік не реагував. Відмовився він і залишити приміщення нічного клубу. Тож довелося йому допомогти у цьому. Працівники міліції відвезли хулігана до центральної районної лікарні для освідчення на стан алкогольного сп’яніння, провели з ним профілактичну бесіду та відпустили.

Однак цим пригода не завершилася. Львів’янин повернувся до нічного бару і намагався туди зайти, але охорона його не впустила. Виник новий конфлікт, внаслідок якого вже відвідувач зателефонував у міліцію із заявою, що охоронці його побили.

Щоб встановити обставини інциденту було прийняте рішення доставити скандального клієнта бару до райвідділу міліції. Дорогою він продовжував лаятись, шарпався, погрожував міліціонерам звільненням з органів внутрішніх справ та фізичною розправою. А наостанок ще й вкусив одного із правоохоронців.

Нічна пригода за усіма ознаками підпадає під кваліфікацію ч.2 ст.342 Кримінального кодексу України (опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу, державному виконавцю, члену громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовцеві, уповноваженій особі Фонду гарантування вкладів фізичних осіб). Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк від трьох до шести місяців, або обмеження волі на строк до чотирьох років, або позбавлення волі на строк до двох років.

Фото: dobrenok.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *