ОСТАННІ НОВИНИ

Львівським школярам проведуть екскурсію коридорами Ратуші

|

У рамках проекту «Львів – від легенд до історичних фактів» школярів продовжують навчати любити та пізнавати рідне місто. Про це Львівському порталу повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

школьники

Завтра, 23 вересня 2015 р. о 15.00 год. у приміщенні Великої сесійної зали з нагоди відзначення Дня туризму цього тижня відбудеться інтерактивна лекція для школярів міста Львова на тему «Екскурс в історію Львова» та «Роль туризму в розвитку міста». Також в рамках проекту – екскурсія коридорами Ратуші.

 

Із лютого у місті діє проект «Львів: від легенд до історичних фактів», метою якого є розширення знань про рідне місто, розвиток інтересу до історії, виховання почуття патріотизму, поваги до земляків, вироблення розуміння, яку користь приносить місту галузь туризму, її важливість для економічного розвитку міста, налагодити баланс між потребами гостей та мешканців міста, надати розуміння, що туризм є вагомою статтею доходів міст, створює додаткові робочі місця, забезпечуючи таким чином добробут сімей та загалом розвиток міста – зазначають в управлінні туризму.

Під час першого етапу проекту лекції відвідало близько 500 школярів.Тривалість другого етапу проекту: з вересня до грудня 2015 року та з лютого до травня 2016 року

Фото: postfactum.ks.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *