ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати не дозволили порушити права мешканців вулиці Пимоненка

|

Депутати Львівської міськради Володимир Гірняк та Василь Горон відкрили дитячий майданчик на вулиці Пимоненка,15-а. Територію, на якій тепер знаходяться каруселі та гойдалки, хотіло обгородити собі професійне училище дизайну та будівництва. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі «Громадянської позиції».

32

«До нас з Володимиром Гірняком звернулись мешканці і повідомили, що училище хоче захопити їхню прибудинкову територію, і обгородити її (колись будинок №15-а був гуртожитком від цього училища – авт.). Ми вирішили облаштувати тут дитячий майданчик, щоб не було конфлікту і не порушувались права мешканців», – розповів Василь Горон.

За словами мешканки, голови ОСББ «Радинець» Галини Плебанської, якби не депутати – мешканці були б уже відгороджені огорожею, а діти бавились би на асфальті.

31

«У нашому будинку проживають 126 дітей і восьмеро ще фактично в животиках мам. Ми мали дитячий майданчик у забороненому місці під високовольтною лінією і просили облаштувати тут, де затишно, на що говорили, що в нас спільна з училищем територія. Василь Горон, Володимир Федерлян і Володимир Гірняк фактично допомогли нам позбутися того огородження і облаштували нам дитячий майданчик», – зазначила Галина Плебанська.

За словами співкоординатора групи «Громадянська позиція» у Львівській міськраді Володимира Гірняка, дитячий майданчик виробник змайстрував по собівартості.

«Думаю, ні в кого рука не підніметься зруйнувати цей майданчик», – підсумував Володимир Гірняк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *