ОСТАННІ НОВИНИ

40 депутатів ЛМР помічені у корупційних діях – аналітик

|

За даними громадської організації «Свідомі – Львів», зібрано 40 досьє на депутатів ЛМР, які були помічені в корупційних діях. Усіх досьє опублікують на сайті «Свідомих» цього тижня. Про це на сьогоднішній прес-конференції повідомила прес-секретар та аналітик ГО «Свідомі – Львів» Ірина Семерак.

33

За словами І. Семерак, у списку відомих депутатів, до яких виникли запитання є такі відомі Прізвища, як Гладиш, Адамик, Плахтій, Самагальський, Рікота, Пасічник й інші.

«Досьє виглядає наступним чинос: є ім’я депутата, його фотографія, біографія, декларація та відмоніторена інформація із ЗМІ про корупційну діяльність. Доприкладу: Пасічник Володимир Володимирович. Депутат Львівської міської ради, позафракційний, член комісії з освіти, медицини та соціального захисту. Це – колишній член Партії регіонів, уклав угоду з МОН вартістю у два мільйони на створення засобів проектування та формування культурологічних посібників, допомагав на кафедрі «Львівської політехніки» одіозному Андрію Слюсарчуку робити кар’єру… Невдовзі інформація з’явиться на нашому сайті про всіх депутатів», – запевняє Ірина Семерак.

Сьогодні Львівський портал уже повідомляв, що у Садового приховують проекти рішень міської ради. А самі засідання Львівської міськради відбуваються із порушенням регламенту. Окрім того 30% депутатів ЛМР можна вигнати за прогули.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *