ОСТАННІ НОВИНИ

В Україні хочуть легалізувати проституцію

|

У Верховній Раді 18 вересня зареєстровано законопроект про регулювання проституції та діяльності секс-закладів. Про це повідомляє Українська правда.

проституція

Документ про узаконення проституції внесений депутатом від «Волі народу» Андрієм Немировським.

Депутат переконаний, що нелегальність проституції в Україні грає на руку криміналітету і завдає шкоди держбюджету. Також депутат апелює і до того, що  проституція легалізована у більшості розвинених країн Євросоюзу.

«Правова невизначеність у сфері проституції та секс-закладів на сьогодні є складовою частиною кримінального бізнесу. Державний бюджет не отримує доходу від проституції у вигляді податків та інших платежів до бюджету. Таким чином, проституція вимагає цивілізованого державного регулювання, закріплення соціальних гарантій повій, а також отримувати додаткове джерело надходжень до бюджету», – наголосив нардеп Андрій Немировський.

Також депутат зазначив, що відсутність регулювання проституції з боку держави призводить до розвитку сфери торгівлі людьми, насильницького втягування, у тому числі неповнолітніх, до секс-бізнесу.

Основними завданнями запропонованого законопроекту Немировський назвав «забезпечення суспільних інтересів, пов’язаних з наданням сексуальних послуг; захист неповнолітніх та інших незахищених соціальних груп населення від залучення до примусового сексуального рабства; надання сексуальних послуг на законних підставах; зменшення рівня безробіття».

Фото: uareview.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *