ОСТАННІ НОВИНИ

В ДТП на Закарпатті постраждали двоє мешканців Львівщини, серед них дитина

|

Учора, 20 вересня, чергове відділення 6-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Виноградів залучалось для деблокування потерпілого внаслідок ДТП чоловіка, повідомляє УДСНС України у Закарпатській області.

dtp-oformlennia-P

Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на відрізку автошляху, що у Виноградові на вулиці Івана Франка, надійшло в оперативно-рятувальну службу Закарпаття об 15:48. Ймовірніше за все, через сильний дощ та мокре покриття дороги, 18-річний воді автомобіля «BMW M3» (угорська реєстрація), їдучи в напрямку с. Онок, не впорався з керування, з’їхав у кювет та зіткнувся з деревом.

Внаслідок аварії травмувалися двоє пасажирів, 66-річний чоловік та 8-річна дитина, мешканці Червонограда на Львівщині. Обох каретою «швидкої» допомоги доправлено в реанімаційне відділення Виноградівської районної лікарні. Стан потерпілих стабільний.

дтп

Місцеві рятувальники, за допомогою гідравлічного інструменту, визволяли з кабіни іномарки старшого пасажира, який сидів справа від водія. Для цього бійцям ДСНС  довелося розрізати заблоковані двері машини.

Детальні обставини справи з’ясовують правоохоронні органи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *