ОСТАННІ НОВИНИ

У Стрию затримали серійного крадія гаманців та телефонів

|

Працівники Стрийського міськвідділу міліції встановили особу зловмисника, який скоїв на території райцентру низку кишенькових крадіжок. Наразі вже достеменно відомо про одинадцять випадків викрадання ним гаманців та мобільних телефонів, повідомили Львівському порталу у прес-службі ГУМВС України у Львівській області.

карманнік

Як з’ясувалося, злочинним промислом займався раніше неодноразово судимий 43-річний мешканець одного з сіл Миколаївського району. Час від часу він приїздив до Стрия і «обстежував» місця з великим скупчення людей: громадський транспорт, супермаркети, ринок, магазини, де торгують «секонд-хендом». Там і обирав наступну жертву.

«Отримавши інформацію, працівники карного розшуку провели низку оперативних заходів. Крадія було затримано. Своєї провини він не заперечує та докладно розповідає про вчинене. Не виключаємо, що кількість потерпілих більша, ніж нам зараз відомо. Вирішується питання про обрання щодо зловмисника запобіжного заходу», – повідомив виконуючий обов’язки начальника Стрийського міськвідділу міліції майор міліції Володимир Петрівський.

Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Зараз ведеться розслідування діянь зловмисника. Вчинене ним карається арештом на строк від трьох до шести місяців або обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *