ОСТАННІ НОВИНИ

На ІІ Ярмарок житла львів’ян запрошують для купівлі дешевших квартир

|

З 24 по 27 вересня у Львові буде проходити ІІ Ярмарок житла. Цього разу на заході обговорять теми доступного житла та будівництва осель для учасників АТО. Про це Львівському порталу повідомили організатори.

Обговорення відбудеться за Круглим столом, учасниками якого стануть: начальник управління архітектури, містобудування та інфраструктурних проектів Львівської ОДА Володимир Лаврін, голова Львівської обласної спілки соціального захисту учасників АТО та членів їх сімей Леся Турашвілі, голова ГО «Доступне житло Львівщини» Іван Росоловський, забудовники та громадські активісти.

ярмарок

Крім того, відвідувачі Ярмарку будуть мати можливість детально ознайомитися із Програмою доступного житла, яку розробила ГО «Доступне житло Львівщини». Програма спрямована на здешевлення вартості об’єкта будівництва для громадян, які потребують покращення житлових умов, через відсутність прибутковості.

На захід також запрошені юристи та представники банківської сфери, які розкажуть відвідувачам про те, як правильно оформити документи на придбання нової квартири чи будинку, доступні програми кредитування житла та програму енергозбереження.

Це вже другий Ярмарок житла, що проходить у Львові. Цього разу десятки будівельних компаній Львова презентуватимуть більше 20-ти житлових комплексів та новобудов, а відвідувачі зможуть придбати житло зі знижками до 10%.

Місце проведення: Центр меблів та інтер’єру «Марк», м. Львів, вул. Кн. Ольги, 95 (перехрестя з вул. Наукова, 7А).

Фото: соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *